Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar kârlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride mahsur kalabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta faik nitelikli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Ulaşım kolaylığı temin etmek lakinçlı yapılmış merdivenlerin haricinde dirilik eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Balkon kurtarmak adına yangın merdivenleri zarfında beşer barındıran tüm örgülarda olmalıdır.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili vaziyet takkadak kapının mümkün olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla vahit katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Yangın Çıkış Kapısı Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, estetik baplara en munis fiyatlarla iye cereyan etmek yürekin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page